Wedding Planning

Η Ναυαρχίδα όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων!

Ένα σεμινάριο διαφορετικό από ότι έχει προβληθεί έως τώρα, γεμάτο στυλ, ιδέες, δημιουργία και πάνω από όλα σεβασμό στο ζευγάρι.

Ο καλός και επιτυχημένος planner, γίνεται πάνω από όλα συνοδοιπόρος τους σε αυτήν την όμορφη διαδρομή, φτάνοντας στην ημέρα του γάμου, όπου τα πάντα θα είναι τέλεια σκηνοθετημένα, μόνο για τους συγκεκριμένους ώστε να ζήσουν το δικό τους παραμύθι, τις δικές τους μοναδικές στιγμές με τις οικογένειές και τους καλεσμένους τους!

Θεματολογία

 •  Ποιος είναι ο όρος wedding planning και wedding planner; Δηλαδή να μάθουμε σωστά τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός και η προετοιμασία ενός γάμου, αλλά και τι σημαίνει να είσαι ο σκηνοθέτης αυτού.
 •  Ποιος είναι ο ρόλος του/της wedding planner και οι δεξιότητές του ως επαγγελματίας.
 •  Όλα τα είδη γάμου στην Ελλάδα, όπως: ρομαντικός, elegant, γάμος στη θάλασσα και νησί, γάμος στην πόλη, χειμερινός γάμος, boho style, για Έλληνες και κατοίκους του εξωτερικού που επιθυμούν να παντρευτούν εδώ.
 •  Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο αφορά την ομάδα οργάνωσης στο κάθε πόστο αλλά και την διαχείριση για την ευχαρίστηση των καλεσμένων .
 •  Αναλυτική περιγραφή όλης της διοργάνωσης για άψογα αποτελέσματα. Αποτίμηση του κάθε wedding event, δηλαδή εκεί όπου όλη η ομάδα συγκεντρώνεται και αναλύει τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία του κάθε event.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Σε ανθρώπους που ξεκινούν ή εργάζονται ήδη στον χώρο των τουριστικών επαγγελμάτων
 • Σε επαγγελματίες που ασχολούνται με ανθοστολισμούς – είδη γάμου και βάπτισης
 • Σε διακοσμητές και όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην διοργάνωση εκδηλώσεων

Σκοπός Σεμιναρίου

 • Να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και στρατηγική σκέψη για την προετοιμασία όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων με επιτυχή αποτελέσματα, αλλά και να αντιμετωπίσουν και τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν κατά την διεξαγωγή τους.
 • Να διδαχθούν όλα τα είδη γάμου, τις διαδικασίες, την διαχείριση στα χρονοδιαγράμματα, τα κοστολόγια, αλλά και στα παράπονα εάν υπάρξουν.
 • Να διδαχθούν τον όρο «δημόσιες σχέσεις» και τον όρο «επικοινωνία» με τους υποψήφιους πελάτες τους, γιατί με αυτούς θα γίνουν συνοδοιπόροι μέχρι το τέλος της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής τους.

Στόχος 

Έπειτα από το συγκεκριμένο σεμινάριο θέλουμε να επιτευχθεί ο σωστός εμπλουτισμός γνώσεων στον τομέα του wedding planning, διότι ο κεντρικός άξονας του είναι οι όμορφες αλλά και πιο σημαντικές στιγμές του κάθε ζευγαριού!

Αλλά και για τον/την κάθε συμμετέχοντα σε αυτό, η θεμελιώδης αλλαγή στην επαγγελματική του ζωή!

Μια ζωή γεμάτη αισιοδοξία και χαμόγελο στα χείλη, γιατί με αυτή την δουλειά εκπληρώνεις όνειρα!

Εισηγήτρια: ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ | MANAGER EVENTS – WEDDING PLANNER

Η κα. Αμαλία Μουρτζούκου είναι ιδιοκτήτρια του ομίλου Amalia-events, που δραστηριοποιείται στις κοινωνικές εκδηλώσεις εδώ και 32 χρόνια, αλλά και στη διοργάνωση ιατρικών σεμιναρίων και οργάνωση συνεδρίων.

Σε αυτήν ανήκει ο παραθαλάσσιος χώρος εκδηλώσεων Amalia-events, ο οποίος υποδέχεται το κάθε ζευγάρι να ζήσει τη δική του βραδιά, περιτριγυρισμένο από γονείς, συγγενείς και φίλους.

Ως wedding planner εδώ και χρόνια, η ίδια και η ομάδα της διοργανώνουν γάμους σε νησιά και μέρη που επιλέγει το κάθε ζευγάρι .

Αρχή της «Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ». Και έτσι η κάθε στιγμή είναι φτιαγμένη και σκηνοθετημένη για το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά στην πρεμιέρα της ζωής του.

Αγαπά να ζει όλη την όμορφη διαδρομή μέχρι και την τελευταία στιγμή της μεγάλης βραδιάς!

Στην βαλίτσα της ζωής της έχει τα πτυχία Αγιογραφίας, Ιστορίας της τέχνης και πολιτισμού, Art de la table, Event management.

Μα πάνω από όλα την ικανοποίηση να ζει την χαρά των άλλων σε αυτές τις μοναδικές στιγμές!

Διάρκεια

2 ΗΜΕΡΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00-15:00

ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00-15:00

Κόστος

160 €

Τοποθεσία

Λ. 62 Μαρτύρων 150 & Αντωνίου Δομαλάκη

Ηράκλειο Κρήτης

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  210 710 1410

  2810 257270

  info@unicertstudies.gr